Gyönyörű, Kényelmes Otthon Győrújbaráton!

0 m2
Alapterület
0 m2
Kert
0
Szoba

Gyönyörű, Kényelmes Otthon Győrújbaráton, Baráthegyen!

 

Örömmel kínáljuk eladásra ezt a lenyűgöző, két szintes családi házat Győrújbaráton, amely ideális otthoni élményt nyújt minden generációnak. Ez a bámulatos ingatlan tágas nappalival, körpanorámával, dupla garázzsal és hatalmas parkolóval büszkélkedhet, így a parkolási problémák feledésbe merülnek.

Ingatlanjellemzők:

Kényelmes elrendezés: A két szintes épület minden négyzetméterét a kényelem és a funkcionalitás jellemzi, tökéletes otthont kínálva családoknak és baráti összejövetelekhez.

Impozáns nappali: A tágas nappali ideális helyszín a családi összejövetelekhez és a pihenéshez, melyet természetes fény önt el az ablakokon keresztül.

Körpanoráma: A csodálatos kilátás lehetővé teszi, hogy minden nap élvezhesse a gyönyörű környezetet és a természet szépségeit.

Dupla garázs: Két autó számára kényelmes parkolási lehetőség biztosítva van a dupla garázsban, így autóinak biztonságban tudhatja őket.

Hatalmas parkoló: A családi ház előtt elhelyezkedő hatalmas parkoló extra helyet biztosít vendégeinek autói számára is. Több mint 6 autó kényelmesen elfér.

 

Ár és Feltételek:

Az ingatlan ára 220 millió forint. Nagyobb értékű autót, hajót 120 millió forintig beszámítunk.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját otthonra tegyen szert ebben a gyönyörű környezetben Győrújbaráton! Forduljon hozzánk még ma a megtekintés időpontjának egyeztetése céljából!

 

Üdvözlettel,
Neumayer Dávid
Ügyvezető
Superimmo Kft.
+36-30/257-1527

Neumayer Dávid

Érdeklődés

Kérdés esetén bátran vegye fel velem a kapcsolatot!